Știri

Timp de eliberare: 2021-06-30 14:31:15  Recunoscute: 2

ãweres o mask

Nnu sunt complet vaccinate și în vârstă de 2 ani sau mai mult, ar trebui să purtați o mască în locuri publice interioare.

in General,nu estenevoie să purtați o mască în setările exterioare.

\\ Zonele Nin cu umerele NHIGH de cazuri COVID-19, ia în considerare purtarea unei mască în setările exterioare aglomerate și pentru activități cu contact strâns cu ceilalți carenu sunt complet vaccinați.

if Sunteți complet vaccinați și aveți o condiție sau luați medicamente Acest lucru slăbește sistemul imunitar, poate finevoie să continuați să luați pași pentru a vă proteja, cum ar fi purtarea unei mască. Discutați cu furnizorul dvs. de asistență medicală despre pașii pe care îi puteți lua pentru a vă gestiona sănătatea și riscurile. Alte forme de transport public care călătoresc în, în interiorul sau în afara Statelor Unite și în centrul de transport din SUA, cum ar fi aeroporturile și stațiile. Călătoriinu sunt obligați să poarte o mască în zone în aer liber de transport (cum ar fi pe un feribot sau de punte de sus a unui autobuz). CDC recomandă călătorilor carenu sunt vaccinați

continuie să poarte o mască și să mențină distanța fizică atunci când călătoriți

Anterior: Mă tem cănu știi pericolul de ...

Următor →: De ce ar trebui să poarte masches?