Știri

De ce ar trebui să poarte masches?
Timp de eliberare: 2021-06-30 14:57:30  Recunoscute: 4

Masks sunt o măsură cheie pentru transmisia suprima si salva vieti.

Masks ar trebui să fie utilizat ca parte a unui cuprinzător 'Do toate! ' approach inclusiv distanțarea fizică, evitând aglomerat, închis și aproape \\ setărilenContactați, o bună ventilație, mâini de curățare, care acoperă strănuturi și tuse, și mai mult.-

Depending de tipul, măștile pot fi utilizate fie pentru protecția persoanelor sănătoase sau pentru a preveni transmiterea de mai departe.

Who ar trebui să poarte ce fel de masca 


\\ măștilornMedical

\\ recomandat pentru ANRE:?Health lucrătorilor în setările clinice. A se vedea \\ orientare Nour Pentru mai multe informații privind utilizarea echipamentului individual de protecție de către lucrătorii de îngrijire a sănătății.

Anyone care se simte rău, inclusiv persoanele cu simptome ușoare, cum ar fi dureri musculare, tuse ușoară, dureri în gât sau oboseala. \\ asteapta rezultatele testelor COVID 19 sau carenAnyone a testat pozitiv.

People grija pentru cineva care este un caz suspect sau confirmat de COVID \\ în afara N19 de facilități de sănătate.

-\\ măștilornMedical

are de asemenea, recomandat pentru următoarele grupe, deoarece acestea sunt la un risc mai mare de a deveni grav bolnav cu COVID-19 și pe moarte:.

People în vârstă de 60 de ani sau mai mult

People de orice varsta cu conditiile de sanatate care stau la baza, inclusiv boli respiratorii cronice , boli cardiovasculare, cancer, obezitate, pacienții imunocompromiși și diabet zaharat. -

Non

medical, măști de tesatura

ei să fie utilizate de către publicul larg sub vârsta de 60 de ani și carenu dispun de condiții care stau la baza de sănătate .

Funcția Căutare mai multe despre măști, inclusiv clipuri video cu privire la modul de utilizare, peour \\ pagina consilierenpublic.- 

  

Anterior:

Următor →: 2021 Purificarea scrumieră de fum