Știri

Mă tem cănu știi pericolul de a purta o mască pe tot parcursul anului, altfelnu o vei purta când ești ucis.
Timp de eliberare: 2021-06-28 17:42:58  Recunoscute: 3

1.jpeg

mask este un fel de aparat sanitar, care este purtat la gură șinas pentru a filtra aerul care intră în plămâni umane și poate fi folosit pentru a bloca bacteriile, virușii, particulele dăunătoare de praf și alte substanțenocive la a anumită măsură. Pe de altă parte, purtarea unei mască poate împiedica bacteriile expirate să polueze mediul înconjurător. În funcție de funcția măștii, există probabil mai multe situații în care estenecesar să poarte o mască. 1. Prevenirea infecției sau infecției bolilor, cum ar fi răcelile, bolile de polen și tuberculoza. 2. Împiedicați praful și substanțelenocive în aer să inhaleze în plămâni. 3. Personalul angajat în produsele alimentare și tratamentul medical trebuie să împiedice inhalarea și expirarea substanțelornocive. Nu este greu să găsești oameni care poartă măști tot pe tot parcursul anului, în special tinerii. Femeile moderne purta masci pe tot parcursul anului pentru a iubi frumusetea, mai ales vara pentru a preveni arsurile solare. Există, de asemenea, un fel de oameni care se teme foarte mult de boli și să aleagă să poarte masci pe tot parcursul anului pentru a preveni bolile infecțioase. Unii oameni iubesc curățenia și vă faceți griji cu privire la poluarea aerului, dar purtați măști pe tot parcursul anului. Indiferent de motiv, purtând măști pe tot parcursul anului este foartenesănătos.

2.jpeg

Versiunea mascanu se poate blocanumai bacteriile, praful și substanțelenocive din aerul exterior, dar, de asemenea, absorbi și aduna bacteriile și furate mărfurile expirate de la un tractul respirator propriu

39. Dacă purtați o mască toată ziua, este probabil ca masca să fie contaminată cu unnumăr mare de bacterii și substanțenocive, care provin din aer și un tractul respirator al aerului și un3.jpeg

nthe masca este Fabricat din tifon multiplu sau alte materiale sintetice chimice. Estenevoie de multă presiune pentru a filtra aerul și pentru a purta masca pentru o lungă perioadă de timp va provoca dificultăți în respirație și chiar hipoxie. Sever va afecta funcțianormală a inimii, plămânilor și creierului. Purtarea unei masci de mult timp are o mare influență asupra funcției respiratorii și a schimbului de gaze, ceea ce face ca oamenii să se simtă etanșeitatea și disconfortul pieptului. Diferitele bacterii exterioare sunt reduse, iar imunitatea corpului este slăbită, dimpotrivă, este ușor să infecteze diferite boli respiratorii. Bacteriile sau praful de pe mască vor irita, de asemenea, pielea feței, iar frecarea repetată a măștii pe față va duce cu ușurință la boli de piele. O lungă perioadă de timp, este recomandat sănu le purtați de mult timp. Dacă trebuie să purtați o mască, ar trebui, de asemenea, să acordați atenție următoarelor puncte: curățați-vă fața înainte de a purta o mască. Nu purtați măști pe ambele părți, și înlocuiți măștile murdare în timp. Nu purta o mască pentru mai mult de 6 ore, la un moment dat, și să ia de pe masca pentru a respira aerul.

&#&#Ne sugerează cu tărie că aveținevoie de inteligent măști electrice, pentru a vă ajuta să rezolve problema poluării aerului !

OUR ELECTRIC MASK a construit

in micro-motor roata de vânt supercharged, care este de 6 ori volum de aer, astfel încât să puteți respira liber, la fel ca purtarea unui mic ventilator, făcându-vă să vă simțiți mai răcitor și mai confortabil!

Elementele filtrului adoptă ecranul FOT FOT

AYER, care blochează cu atenție sursa de poluare pentru dvs. PM2.5 poate filtra 98,4%, care îți escortează cu adevărat respirația!

4.jpeg

Anterior: Cum de a vindeca rinita alergică...

Următor →: